Caută
Close this search box.

Şefa Mamaia SA şi-a dat demisia la sediul PSD

psd

Marilena Dragnea, numită temporar în funcția de director general al societății de stat Mamaia SA, aflată în subordinea Ministerului Turismului, și-a dat demisia la scurt timp după ce a obținut această funcție.

Doar că șefa SC Mamaia SA nu și-a înregistrat demisia la Consiliul de Administrație al societății, așa cum prevede regulamentul, ci la sediul PSD Constanța.

O fotografie a demisiei, pe care se observă numărul de înregistrare dat de partidul care a susținut-o, a fost făcută publică de Mircea Titus Dobre, fost purtător de cuvânt al PSD Constanța și fost ministru al Turismului în Guvernul Tudose. Prieten bun cu Victor Ponta, Dobre s-a înscris ulterior în PRO România:

”Marilena Dragnea renunță la șefia Mamaia SA, dar uită că declarația ar trebui înregistrată în altă parte, nu la PSD Constanța. Și astfel aflăm că deciziile referitoare la conducerea companiilor de stat se iau la partid, nu în Consiliul de administrație al companiilor. Acel partid care declară că se vrea reformat, că a-nțeles ceva după alegerile din 26 mai, că și-a schimbat viziunea”, arată Dobre într-o postare de pe Facebook.

Fostul ministru al Turismului a lansat atacuri dure și la actualul președinte al PSD Constanța, Felix Stroe, dar și la partenerul acestuia de afaceri, un alt pesedist cu state vechi, Ion Dumitrache:

”PSD este Partidul Stroe-Dumitrache. Fiind obișnuită să execute ordinele celor doi, Marilena Dragnea și-a înregistrat declarația de retragere la sediul partidului (…) Adresa prin care doamna declară că renunță la funcție are număr de înregistrare/intrare de la PSD – Partidul Stroe-Dumitrache – în acest caz (…) Această situație demonstrează că deciziile se iau, la PSD Constanța, exclusiv de către aceste două personaje, care, cu un tupeu fantastic taie și spânzură, în stanga și-n dreapta, așa cum se întâmplă și la alte instituții publice sau Regii Autonome, din județul Constanța, peste care se știu stăpâni”, a mai scris Titus Dobre.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri