Caută
Close this search box.

Sylvester Stallone, cât pe ce să fie ucis de Dolph Lundgren pe platourile de filmare

Sylvester Stallone şi Dolph Lundgren sunt acum cei mai buni prieteni, însă cei doi au trecut printr-un moment dificil în timp ce filmau pentru „Rocky 4”.

În vârstă de 72 de ani, Stallone a povestit într-un interviu acordat la Caness ca Dolph a fost la un pas să-l ucidă când au lucrat împreună pentru franciza cu pugilişti.

La un moment dat, l-a lovit atât de tare încât era să moară. „Vina a fost a mea pentru că l-am încurajat să se destindă, să se relaxeze şi l-am provocat să luptăm pe bune”, a explicat Sly.

„A fost o propunere stupidă şi foarte prostească. După ce m-a lovit, m-am trezit într-un avion, în drum spre camera de gardă şi băgat la terapie intensivă timp de patru zile.

Nu exagerez, în perioada respectivă, au adus călugăriţe care se rugau pentru sănătatea mea”, a mai spus Sylvester.

Tot el a specificat că acesta a şi fost motivul pentru care l-a angajat pe Dolph Lundgren în rolul lui Ivan Drago: arăta ca un sportiv perfect, un atlet invincibil, cu o forţa extraordinară.

FOTO: Wikipedia

Într-o relatare anterioară incidentului, Stallone a spus că impactul dintre lovitura lui Lundgren şi corpul lui a fost similar unui accident de maşină.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri