Caută
Close this search box.

Avocat: Soția lui Gheorghe Dincă e acuzată că a distrus probe

Soția lui Gheorghe Dincă, Elena Dincă, și copiii acestora, doi bărbați și o femeie, au părăsit joi sediul central DIICOT, după aproape 9 ore de audieri.

Tonel Pop, avocatul familiei Luizei Melencu, a declarat, după audieri, că familia lui Dincă a făcut scandal, iar soția monstrului din Caracal ar fi distrus probe din dosarul Luizei. El a declarat că femeia poate fi pusă sub acuzare ca făptuitor.

Cam o oră s-a vorbit doar despre lucruri banale. La început, au făcut scandal că de ce sunt eu acolo, că ei nu vor ca mama lor să fie audiată de față cu avocatul, să nu pun eu vreo întrebare.

Când a început ancheta cu soția lui Dincă, au început să ne certe, să țipe. Nu am mai văzut ca cel anchetat să țipe la anchetatori. Ei se cred victime. Au început să conducă ancheta, cum face și Dincă dincolo.

Când am început eu să pun întrebările,veti vedea în dosar, lucrurile s-au schimbat radical. S-a bâlbâit, a început să roșească… S-au dat de gol, mint de sting„, a declarat Tonel Pop, convins că măcar o persoană va fi pusă sub acuzare.

Avocatul a acuzat-o pe Elena Dincă că ar fi distrus probe.

„Ce pot să vă mai spun e că, în mod clar, şi prin ce a declarat şi prin ceea ce rezultă din ceea ce au spus celelalte persoane, clar această doamnă a aruncat probe, a alterat probe, a distrus probe. Este de văzut dacă cu intenţie, voit, nevoit, obligată, din greşeală, dar vă spun că este o întreagă nebunie”, a completat Pop.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri