Liderul grupului ALDE din Senat, Daniel Zamfir, a declara, la RFI, că partidul din care face parte nu poate rămâne la guvernare „în absolut orice condiţii”, el precizând că principala obiecție se referă la faptul că obiectivele majore de infrastructură sunt „date la o parte”.

ALDE doreşte să aibă loc o restructurare a Guvernului, care să aibă ca principal atu competenţa, dorim un nou program de guvernare, care să recâştige încrederea populaţiei în actul de guvernare şi, bineînţeles, trebuie făcută o reformă a instituţiilor.

Astea sunt lucrurile pe care ALDE le-a solicitat doamnei prim-ministru pentru a continua guvernarea pe baza unor principii care să recâştige încrederea oamenilor în actul de guvernare (…) O să discutăm în partid, să vedem cum vom aborda în continuare această relaţie. (…) Sunt lucruri care nu mai pot merge aşa. Obiectivele majore de infrastructură sunt date la o parte. Ori ăsta este un lucru care pe ALDE, care chiar dacă este un partener mai mic de guvernare, îl deranjează. (…) Rămânem la guvernare în acele condiţii pe care vi le-am spus. ALDE nu poate rămâne la guvernare în absolut orice condiţii„, a afirmat Zamfir, marţi, la RFI.

135 Vizualizări

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

3 + 7 =