Caută
Close this search box.

Dosar pentru abuz în serviciu pentru polițiștii din Galați care nu au ajutat o fată plină de sânge

Procurorii de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Galaţi au deschis un dosar penal pentru abuz în serviciu în cazul poliţiştilor care nu au ajutat fata plină de sânge.

Procurorii gălăţeni fac cercetări în cazul poliţiştilor care au fost filmaţi stând în maşină şi uitându-se la o fată de 14 ani, plină de sânge, transmite Mediafax.

În prezent cercetările se fac in rem în urma denunţului întocmit de o persoană juridică. Procurorii analizează probele şi vorbesc cu martorii pentru a stabili ce s-a întâmplat în acest caz.

Potrivit reprezentanţilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Galaţi, „organele de urmărire penală au intrat în posesia raportului de expertiză medico-legală privind leziunile suferite de persoana vătămată, în seara zilei de 3 august 2019.

Conform constatărilor şi concluziilor medico-legale formulate, persoana vătămată nu a prezentat urme de violenţă pe corp, însă aceasta a suferit o leziune a aparatului reproducător care a necesitat pentru vindecare 12 – 14 zile de îngrijiri medicale. Totodată, leziunea în cauză, prin hemoragia acută consecutivă, a pus în primejdie viaţa victimei”, a declarat presei, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Judecătoria Galaţi Traian, Laurenţiu Iancu.

Potrivit acestuia, în 7 august a fost înregistrat un nou dosar privind denunţul unei persoane juridice, o ONG, cu privire la vătămările suferite de victimă şi cu privire la activitatea celor doi agenţi de poliţie care au fost sesizaţi de public cu privire la aceste vătămări.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri