Caută
Close this search box.

SURSE: Gheorghe Dincă ar mai fi ucis și o treia persoană. Bărbatul ar fi implicat în 20 de dispariții

Apar detalii halucinante despre cazul de la Caracal. Mai exact, potrivit unor informații venite pe surse, Gheorghe Dincă nu doar că le-ar fi ucis pe Alexandra Măceșanu și pe Luiza Melencu, însă ar fi omorât și o a treia persoană. 

Conform Digi 24, fostul mecanic auto ar fi făcut și o a treia victimă, această informație fiind aproape certă.

Mai mult, surse apropiate anchetei spun că există indicii că alte 20 de dispariții ar putea avea legătură cu Gheorghe Dincă, fiind făcute cercetări amănunțite în acest moment legate de posibilă ucidere a încă 20 de fete, potrivit ziare.com.

Gheorghe Dincă a recunoscut, la sfârșitul săptămânii trecute, că a ucis-o pe Alexandra, dar și pe Luiza, o față de 18 ani dispărută în urmă cu trei luni. Totodată, Dincă a fost audiat marți și în cazul unei a treia crime.

Cea de-a treia victimă ar fi Alexandra Goghez, o tânăra de 17 ani care a dispărut de acasă în 2015 și care a fost găsită moartă în parcul „Nicolae Romanescu” din Craiova. Față era decapitată și s-a dovedit că fusese jefuită și violată.

Audierea în acest caz  a avut loc după ce acasă la suspect s-ar fi găsit telefonul unei tinere, dispărută de acasă și găsită moartă într-un parc din Craiova acum câțiva ani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri