Meghan Markle scrie o carte pentru copii, inspirată de câinii săi pe care i-a salvat de la abandon, iar încasările obţinute din vânzarea volumului vor fi donate unor organizaţii caritabile.

Ducesa în vârstă de 37 de ani este foarte încântată de acest nou proiect, potrivit unei surse citată de The Sun. „Planurile sunt într-o fază incipientă şi nu vor fi deocamdată anunţate oficial”, a declarat sursa citată de publicaţia britanică. „Iubeşte animalele şi câinii pe care i-a salvat de la abandon şi, cel mai probabil, aceştia vor fi o sursă de inspiraţie pentru poveste”, a mai spus sursa.

Meghan Markle şi soţul ei, prinţul Harry, au doi câini, unul pe care ducesa l-a adoptat pe când era singură, beagle-ul Guy, și un labrador negru numit Oz. Ducesa de Sussex a fost extrem de tristă pentru ca trebuie să-l lase pe labradorul ei Bogart în Toronto, Canda, atunci când s-a mutat la Londra, deoarece era prea bătrân pentru a călători cu avionul.

Dacă Meghan va scrie această carte, va călca pe urmele lui Sarah Ferguson, fosta soţie a prinţului Andrew, unchiul prinţului Harry. Aceasta a scris mai multe cărţi, inclusiv seriile „Budgie the Little Helicopter”, „Little Red” şi „Helping Hands”. Iar, în 1980, socrul lui Meghan, prinţul moştenitor Charles, a scris „The Old Man of Lochnagar”, volum însoţit de ilustraţii semnate de Sir Hugh Casson, contactmusic.net.

183 Vizualizări

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here