Rareș Bogdan ne asigură că PNL nu va primi nici un primar sau parlamentar PSD, pentru că trei ani nu au făcut decât să-şi bată joc de români.

Liberalul a vorbit la Digi24 despre demersurile colegilor săi în vederea moțiunii de cenzură.

„La cele 98 de semnături ale liberalilor trebuie adăugate semnăturile tuturor celor care vor un guvern responsabil. Îi invit pe toți să semneze moțiunea.

România nu poate continua cu un astfel de guvern. Calculele nu trebuie făcute politicianist”, a spus el.

Rareș Bogdan a spus că moțiunea va fi depusă când va exista garanția că aceasta are șanse să treacă, pentru că are „un singur glonț de argint”.

„Am mai avut discuții cu domni care se băteau cu pumnul în piept că trebuie schimbat guvernul, dar la vot jumătate erau plecați din sală. Trebuie să folosim responsabil acest glonț al moțiunii de cenzură – și o să-l folosim”, a declarat politicianul.

Rareș Bogdan a adăugat că cifrele economice sunt îngrijorătoare: „Imediat ce părăsesc câte unii corabia aflăm că vorbim de 9 miliarde lipsă la buget, asta înseamnă că situația e mult mai gravă”.

Rareş Bogdan a spus însă că nu a fost stabilit un termen. „Decizia o vom lua discutând în BPN, CEX, eu sunt printre cei care spun cu cât mai repede, cu atât mai bine. Cifrele economice nu mint, cifrele reale, acestea mă îngrijorează”, a spus el.

36 Vizualizări

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

6 + 1 =