Caută
Close this search box.

Șocul zilei. Cine e femeia în roșu, ultima aflată lângă Luiza înaintea răpirii

Zilele trecute, au fost făcute publice noi imagini cu Luiza Melencu, fata de 18 ani care a dispărut fără urmă încă din ounaaprilie, înainte de Sărbătorile Pascale. Cu puține minute înaintea dispariției, fata s-ar fi întâlnit cu o femeie îmbrăcată în roșu. Cine este femeia misterioasă și de ce s-au întâlnit cele două, iată lucruri care bulversează pe toată lumea.

Potrivit avocatului familiei Melencu, Tonel Pop, femeia a fost găsită de anchetatorii DIICOT și va fi audiată curând. Imaginile datează chiar din ziua în care fata a dispărut.

Luiza Melencu a fost luată la ocazie de Gheorghe Dincă în luna aprilie. Încă nu se știe nimic concret în ceea ce o privește, iar familia sa este disperată.

Criminalul a oferit mai multe piste greșite!

Inițial, Gheorghe Dincă a declarat că ar fi aruncat corpul fetei în Olt, în Dunăre, iar ulterior a condus anchetatorii într-o pĂdure de lângă Caracal. Acolo, oamenii legii au găsit mai multe rămășițe ce ar aparține unei persoane de sex feminin cu vârstă cuprinsă între 16 și 19 ani.  Fiind foarte calcinate, INML nu a putut obține niciun rezultat în urma expertizei.

Și soția acestuia ar ști ceva. Aceasta ar fi fost acasă în perioada în care Luiza a dispărut. Mulți spun că Gheorghe Dincă nu a acționat singur în cele două cazuri. Astăzi, familia criminalului a fost audiată la sediul DIICOT.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri