Vestea că datoria externă totală a României a crescut cu 4,254 miliarde euro în primele 6 luni, la 103,671 miliarde euro, l-a făcut pe Victor Ponta să lanseze un atac la adresa PSD.

Ponta spune că banii au fost furaţi de oamenii din jurul Vioricăi Dăncilă, iar aceştia nu trebuie să scape nepedepsiţi.

Acestia sunt banii pe care i-au furat si i-au prapadit baronii, mafiotii, stanestii si olgutii, slugile raspopite ale lui Dragnea – toti care o tin de fire pe marioneta Veorica!

4,25 MILIARDE EURO care vor fi platiti de romani! Si ei cred ca scapa asa??? Ei cred ca ii aduc la guvernare pe PNL si USR si isi vad linistiti de banii furati – sa le dovedim ca nu va fi asa!

In acest timp oamenii simplii, angajati, pensionari, oameni cu gandire si nevoi de stanga, adevaratii social democrati din Romania, vad ca in fiecare zi cresc toate preturile, viata devine mai grea, saracii devin mai saraci si baronii devin mai bogati si mai aroganti (cu toate rudele, amantele si camarila lor)!

ProRomania va salva Stanga si social denocratia in Romania – in primul rand trebuie insa sa o salvam de baroni, hoti, analfabete si sicofanti care le-au luat oamenilor tot ce aveau (inclusiv mandria de a fi social democrat)!„, scrie Ponta pe Facebook.

143 Vizualizări

2 COMENTARII

  1. Chiar mi-a placut mesajul lui Victor Ponta. Sa faca ceea ce si-a propus! Ii colorez in alb bila neagra pe care i-am data-o cu prilejul alegerilor din 2014!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

5 + 1 =