Alice Iacobescu, jurnalista plecată recent de la Digi 24, va conduce Departamentul de Știri al postului de radio Europa FM.

”Este alegerea naturală, pe care mulți au intuit-o de cum au aflat că voi face o schimbare de substanță. Europa FM este o oază de profesionalism și decență și sunt onorată să mă alătur unei echipe pe care o urmăresc cu plăcere de ani de zile, deja”, a declarat Alice Iacobescu, potrivit europafm.ro.

„Am promis că e o schimbare de substanță, iar aceasta e doar o parte din ce urmează”, a spus jurnalista.

Alice a avut ultimul jurnal la Digi 24 la numai o zi după interviul acordat lui Petrişor Obae în Paginademedia.ro, în care a vorbit despre demisia de la postul de știri, despre rețeta greșită de a copia alte stații, despre folosirea în exces a termenului Breaking News, inclusiv în cazul Caracal.

„Am avut bucuria de a încheia cei aproape 8 ani de jurnalism la Digi24 cu un Breaking News autentic, iar energiile în echipă au fost exact cele care ne lipseau”, a mai scris Alice Iacobescu pe contul său de Facebook, făcând referire la știrea despre validarea Laurei Codruța Kovesi pentru postul de procuror-șef european.

FOTO: europafm.ro

Alice Iacobescu va conduce redacția de știri Europa FM și va avea emisiunea „Piața Victoriei” o dată pe săptămână.

505 Vizualizări

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here