Caută
Close this search box.

Alice Iacobescu va conduce Ştirile de la Europa FM

Alice Iacobescu, jurnalista plecată recent de la Digi 24, va conduce Departamentul de Știri al postului de radio Europa FM.

”Este alegerea naturală, pe care mulți au intuit-o de cum au aflat că voi face o schimbare de substanță. Europa FM este o oază de profesionalism și decență și sunt onorată să mă alătur unei echipe pe care o urmăresc cu plăcere de ani de zile, deja”, a declarat Alice Iacobescu, potrivit europafm.ro.

„Am promis că e o schimbare de substanță, iar aceasta e doar o parte din ce urmează”, a spus jurnalista.

Alice a avut ultimul jurnal la Digi 24 la numai o zi după interviul acordat lui Petrişor Obae în Paginademedia.ro, în care a vorbit despre demisia de la postul de știri, despre rețeta greșită de a copia alte stații, despre folosirea în exces a termenului Breaking News, inclusiv în cazul Caracal.

„Am avut bucuria de a încheia cei aproape 8 ani de jurnalism la Digi24 cu un Breaking News autentic, iar energiile în echipă au fost exact cele care ne lipseau”, a mai scris Alice Iacobescu pe contul său de Facebook, făcând referire la știrea despre validarea Laurei Codruța Kovesi pentru postul de procuror-șef european.

FOTO: europafm.ro

Alice Iacobescu va conduce redacția de știri Europa FM și va avea emisiunea „Piața Victoriei” o dată pe săptămână.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri