Junalistul și realizatorul tv Octavian Hoandră și-a declarat revolta după ce a aflat au spus George Maior și Victor Ponta.

Ambasadorul României în Statele Unite ale Americii, George Maior, după ieșirea de la audierile DNA, a spus că protocoalele secrete au fost un lucru bun pentru România. Apoi, Victor Ponta a zis că statul paralel a fost, de asemenea, un lucru bun: ”povestea aia cu statul-paralel: eu știu că în 2015-2015 toți șefii ăștia de clanuri erau la închisoare. Că îi înregistrau, mai legal, mai ilegal, mai cu judecătorii…, dar erau la închisoare. Acum nu mai e nimeni la închisoare”.

Reacția lui Hoandră

Jurnalistul Octavian Hoandră, la Realitatea TV, a zis că aceste declarații i se par revoltătoare.

„George Maior, după ce a fost chemat la DNA, la ieșire, a zis că protocoalele erau ceva bun pentru România. Am paralizat, am crezut că îmi joacă feste auzul. Apoi, Victor Ponta a spus că era bine cu statul paralel pentru că borfașii erau la închisoare. Nu mai contează să avem o justiție corectă… să fie arestați oamenii fără să fie demonstrat…

Mai sunt oameni, în presă, care sunt vigilenți și nu trec ușor peste astfel de declarații. Se insinuează iarăși că protocoalele au fost bune… de parcă acum pușcăriile ar fi goale… în orice caz, sunt revoltat pentru că în secolul XXI nu trebuie să mai vorbim despre protocoale între serviciile de informații și justiție! Mi se pare abominabil! Condamn cu tărie pe oricine încearcă să-mi demonstreze că drepturile omului sunt un moft”, a zis Octavian Hoandră.

Aflat în platoul Realitatea TV, jurnalistul Val Vâlcu a adăugat: „La Victor Ponta, minus cu minus dă plus pentru că la el sunt neadevărate ambele afirmații: Una că era bine cu protocoalele secrete și cealaltă că erau bandiții la pușcărie. În plină epocă a protocoalelor secrete, vă amintesc cazul turistei japoneze violate și asasinate de un taximetrist care mai avea și alte plângeri și fusese lăsat în libertate de justiția aceea fermă din epoca respectivă”.

144 Vizualizări

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here