Caută
Close this search box.

Andrei Caramitru trage concluzia în cazul Mario Iorgulescu. Ce se întâmplă când îţi dau părinţii bani cu ghiotura

andrei caramitru

Andrei Caramitru relateaza ce s-a intamplat cu fostii lui colegi de scoala din Elvetia, tara in care si-a facut studiile si Mario Iorgulescu, tanara beizadea care a ucis un om dupa ce a condus beat si drogat.

„Nu am comentat despre accidentul cauzat de Mario Iorgulescu in care un tanar a murit. Dl Iorgulescu Jr. consumase cocaina, avea aproape 2mg de alcool in sange si conducea nebuneste la 24 de ani un Aston Martin.

Eu va spun din experienta mea. Am facut studiile in Elvetia. Foarte multi colegi erau copii de multi-milionari sau miliardari (oameni care detineau firme serioase si mari in Vest). Erau 2 categorii printre ei:

– unii mergeau cu tramvaiul, mancau de la cantina si McDonald si lucrau in job-uri de chelner sau magazioner vara. Nu aveau masini sau bani de la parintii lor miliardari. Stateau cu chirie platita de ei. Parintii Ii invatau sa respecte banii, munca si educatia. Toti elvetienii, nemtii sau vesticii erau asa.
– mai erau unii (in special rusi sau din tari sub-dezvoltate) care mergeau cu Mercedes-ul sau Porsche-ul la 21 de ani, aveau mii de EUR pe saptamana de spart in cluburi.

Ce s-a intamplat 20 de ani dupa facultate?

– Toti cei din prima categorie au familii minunate, cariere extraordinare, sunt oameni echilibrati
– ceilalti sunt praf. Divortati, multi fara job, doi au stat ani de zile in cure de dezintoxicare. Unul era sa moara dintr-o over-doza.

Asa ca educati-va copiii fix pe dos decat fac bogatii nostri de carton ca Iorgulescu Sr. Nu le dati bani, nu le dati masini, nu le dati case. Invatati-i valoarea muncii si a banilor.

—-
PS: eu in Elvetia am fost sarac lipit, am luat orice job platit sub salariul minim ca sa supravietuiesc. Eram “emigrantul amarat” tipic din est. Si asta m-a ajutat foarte mult sa am succes dupa. A fost esential”, a scris Caramitru pe Facebook.

Cornel Dinu a relatat recent ca Gino Iorgulescu ii cumparase fiului sau o masina in valoare de 300.000 de euro.

„La acest baiat cu probleme, din prea multa dragoste se petrec niste lucruri inadmisibile. In primul rand, unui baiat cu asemenea probleme nu poti sa-i cumperi o masina de 300.000 de euro. Sa mearga cu metroul, sa mearga pe jos!

E vorba de mentalitate si de educatie. La noi, daca avem niste copii, trebuie sa le dam totul, sa le facem toate poftele. Si, din pacate, devin niste victime ale neatentiei noastre. Stiu ca acest copil l-a incercat pe Gino Iorgulescu de multe ori in ultimii ani’, a spus Cornel Dinu la emisiunea „Realitatea Sportiva” de la Realitatea TV.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri