Caută
Close this search box.

Băsescu îl desfiinţează pe Meleşcanu: Un răţoi obosit care nu mai poate gândi

Fostul preşedinte Traian Băsescu l-a atacat într-o intervenţie la Digi24 pe fostul ministru de Externe Teodor Meleşcanu, propunerea PSD pentru funcţia de preşedinte al Senatului. Băsescu a spus despre acesta din urmă că a „distrus politica externă” a României şi că este un „aspirator de funcţii”. Nici Ponta nu a scăpat de atacurile fostului preşedinte, spunând despre acesta că este „un mincinos de profesie” şi un „nemernic”.

Întrebat despre afirmaţia liderului Pro România Victor Ponta cum că PMP ar susţine pe Meleşcanu la şefia Senatului, Traian Băsescu a explicat că este o minciună.

„Ponta este un mincinos de profesie. Un om care din asta trăieşte. Realitatea va demonstra că Ponta e un tip fără caracter, fără principii. Dincolo de asta nu cred că va mai demonstra nimic”, a declarat fostul şef de stat.

Cât despre propunerea lui Meleşcanu din partea PSD la preşedinţia Senatului, Băsescu e de părere că e „cea mai mizerabilă propunere care se putea face”, şi spune despre fostul ministru de Externe că „e un aspirator de funcţii”.

„Meleşcanu? E cea mai mizerabilă propunere care se putea face. E ca şi cum ai pune un răţoi obosit care nu mai poate gândi, să-l pui în fruntea Senatului. Meleşcanu a compromis politica externă a României. Darămite să conduca Senatul. Dacă asta e propunerea lui Dăncilă şi dacă cea de mai înainte a fost afirmaţia lui Ponta puteţi să puneţi lucrurile cap la cap şi să vedeţi cât de mizerabile sunt jocurile din jurul PSD-ului Şi Pro România.  Oamenii ăştia au trăit şi trăiesc în continuare din minciună. Meleşcanu e un aspirator de funcţii. Dăncilă i-a întins o capacană lui Ponta oferindu-i lui Meleşcanu postul de preşedinte al Senatului. Asta ar însemna că PSD ar susţine un om din ALDE. Şi atunci Ponta a ieşit cu povestea că Băsescu ar susţine-o pe Dăncilă. Meleşcanu ar fi cea mai mare ruşine a senatului românesc”, a adăugat Traian Băsescu, care şi-a continuat apoi atacurile la adresa lui Victor Ponta şi l-a numit „nemernic”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri