Caută
Close this search box.

Bianca, reacții formidabile, imediat după triumful de la US Open

bianca andreescu

Bianca Andreescu a reușit să câștige cel mai important meci al carierei și s-o învingă pe Serena Williams în finala de la US Open, 6-3, 7-5. La finalul partidei, tânăra jucătoare de origine română a explicat momentul în care a simțit că o poate bate pe Serena Williams și sentimentele care o încearcă.

Bianca Andreescu, primele declarații după triumful de la US Open

Bianca a oferit primele declarații după triumful de la US Open: “Este greu de explicat, de descris în cuvinte ceea ce simt acum. Sunt recunoscătoare, am muncit din plin, iar acest an este un vis devenit realitate. Faptul că am putut să joc pe această scenă contra Serenei Williams, o legendă a sportului, e minunat. Nu a fost simplu deloc să gestionez acest moment. Am încercat să nu mă concentrez la adversară. Nu e ușor de făcut asta, dar sunt mândră de modul în care am jucat. Știu că voiați să câștige Serena, îmi pare foarte rău.

Mă așteptam ca Serena să revină, a făcut asta de atâtea ori. De asta ori e o mare campioană. A început să servească mult mai bine. Nu a fost ușor, dar mă bucur de modul în care am gestionat momentul. Anul trecut nu era ușor, aveam multe accidentări. A fost un presezon foarte bun. Mulțumesc echipei mele că mi-a rămas alături. Trebuie să le dedic victoria. Am reușit să păstrez momentumul pe tot parcursul sezonului. Nu pot să le mulțumesc suficient părinților mei pentru tot ce au făcut pentru mine”.

Momentul în care a simțit că o poate bate pe Serena

Apoi, Andreescu a revenit cu noi declarații la Eurosport și a explicat când a simțit că o poate învinge pe Serena Williams: “La 4-2 în primul set am simțit că pot face mai mult. Am avut multe emoții înainte de meci, dar atunci a fost momentul în care am simțit că pot câștiga. Simțeam că loviturile mele intră foarte bine, iar Serena nu este în cea mai bună formă”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri