Caută
Close this search box.

Dincă le-a arătat procurorilor ce a făcut cu Luiza. Detaliul neștiut până acum

Gheorghe Dincă le-a povestit azi anchetatorilor ce a făcut cu Luiza Melencu, din momentul în care a luat-o în maşina sa.

Anchetatorii l-au dus azi pe Gheorghe Dincă în centrul Caracalului, pentru reconstituirea zilei de 14 aprilie, când a răpit-o pe Luiza Melencu. Ei vor să refacă prin declaraţii şi imagini firul acelei zile despre care sunt puţine informaţii.

Reconstituirea a început dimineaţă din locul de unde Dincă a luat-o pe fată la ocazie, într-o zi de duminică.

Noutatea pe care au aflat-o azi cei care cercetează cazul este că din centrul oraşului Caracal, Dincă nu a venit cu Luiza direct acasă la el, a trecut pe acolo, dar apoi s-a dus până în satul fetei, la destinaţie, unde a imobilizat-o în maşină. Acest lucru nu a fost ştiut până acum, dar conturează modul de operare al lui Dincă – la fel a procedat şi cu Alexandra Măceşanu. Şi pe ea a mobilizat-o tot la destinaţie.

Apoi, Dincă le-a arătat anchetatorilor cum a scos-o pe Luiza Melencu din maşină, cum a dus-o în curte legată şi cum a băgat-o în casă.

Reconstituirea va continua cu momentul în care Gheorghe Dincă va arăta locul unde ar fi dus corpul fetei la liziera de la lângă Caracal.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri