Reconstituirile făcute luni și marți în Cazul Caracal sunt „un carnaval macabru” și cei care au făcut acest lucru „vor să dea impresia că lucrează”, este de părere Cristian Tudor Popescu.

„Aceste două fete trebuie ținute în viață să fie mâncate de vii de toți mascații ăștia. Uitați-vă ce de lume, dacă îi luăm pe fiecare în parte – ar fi trebuit un reporter să meargă la toți cu jiletcile astea pe ei, poliția, BCCO, să-i întrebe pe fiecare: ce faci aici?

Sunt mulți care se uită pur și simplu, nu fac nimic. Ce căutau acolo toți ăstia? Toți fac fotografii, fac selfieuri. Asta aș vrea să știu eu, ce treabă are fiecare.

Păi are treabă, pentru că vor să dea impresia, cu toată adunătura asta, că lucrează, că activează, că sunt mari profesioniști acolo, care fac o reconstituire. N-au putut să facă nimic pentru Alexandra și Luiza când a fost nevoie, dar acum sunt toți savanți, sunt profesioniști, îi auzi pe toți la televizor.

Ce rezultă? Dacă vă este răpit și omorât un copil, stimați cetățeni, rezultă din ce vedem acum că aveți asigurată o reconstituire la marele fix, la marea meserie. O să vi se spună cu amănunte cum a fost luat, cum a fost schingiuit, cum a fost violat, care au fost ultimele lui cuvinte, că avem reconstituitori profesioniști”, a spus gazetarul la Digi24.

„O mascaradă. Acest carnaval macabru este o întreținere a unui subiect mediatic, atât pentru inșii ăștia care încearcă să demonstreze că se află într-o treabă, cât și pentru public. Nici măcar nu e nou procedeul, pe vremea lui Ceaușescu se făcea lucrul ăsta frecvent”, a mai spus CTP.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here