Caută
Close this search box.

Dacian Cioloș îl face zob pe ministrul Agriculturii, Petre Daea

Liderul PLUS Dacian Cioloș îl atacă dur pe ministrul Agriculturii, Petre Daea, pentru felul în care conduce instituția. Ex-ministrul Agriculturii în guvernarea Tăriceanu se ia de actualul conducător al instituției după ce Daea s-a lăudat cu un eveniment de premiere a fermierilor din România.

Dacian Cioloș aduce acuzații extrem de grave la adresa lui Petre Daea

Cioloș spune că PSD îi tratează pe români ca masă de manevră și că îi duce la manifestații de campanie electorală. Acesta a atras atenția asupra faptului că partidul folosește evenimentul dedicat fermierului pentru a-i face campanie Vioricăi Dăncilă, care de la o vreme se plimbă prin toată țara să îi convingă pe români să o voteze la alegerile prezidențiale.

Potrivit informațiilor pe care le deține liderul PLUS, la evenimentul programat pentru 9 octombrie trebuie asigurat un anumit număr de participanți și sunt folosiți angajați din cadrul ministerului condus de Daea, în special de la Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA).

Angajații de la Ministerul Agriculturii, obligați să îi aducă osanele Vioricăi Dăncilă la un eveniment programat în octombrie

Cioloș susține că Daea „rămâne un comunist adevărat, cu obiceiuri comuniste bine înrădăcinate în felul în care conduce ministerul”„Îi cer doamnei Dăncilă să ne precizeze ce lege din ţara aceasta îi poate obliga pe nişte angajaţi să meargă la o manifestaţie contrar voinţei lor. Şi, mai ales, ce lege îi obligă să facă asta în timpul programului de lucru”, semnalează Cioloș, conform site-ului știrileprotv.ro.

„Concret, după cum mi-au relatat mai mulţi oameni din Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură (APIA), din Agenţia pentru Finanţarea Investiţiilor Rurale (AFIR) şi din Direcţiile Agricole Judeţene (DAJ), Ministerul Agriculturii, condus de ministrul PSD-ist Petre Daea, vrea să transforme un eveniment dedicat premierii fermierilor performanţi din agricultura românească într-o întâlnire electorală cu ”primul fermier al ţării“, Viorica Dăncilă”, a mai precizat Cioloș.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri