Caută
Close this search box.

Dăncilă: Când nu taie salariile, dreapta și Iohannis le blochează, așa cum au încercat să blocheze și activitatea Rovanei Plumb în calitate de comisar european

Premierul Viorica Dăncilă a făcut declarații la scurt timp după ce președintele Iohannis a anunțat că nu va numi noii miniștri fără ca Executivul să fie validat prin votul Parlamentului. Printre cele mai importante declarații ale premierului:

Simțul urgenței se activează doar în campanie.

Este a treia piedică în trei săptămâni consecutive, a treia respingere a eforturilor Guvernului de a funcționa normal.

  • Dacă nu am fi găsit soluția deblocării ministerelor prin delegarea atribuțiilor, oamenii ar fi stat neplătiți mult timp.
  • A trebuit să amânăm măsuri sau să redefinim activități ca să putem funcționa.
  • Iohannis a văzut aceste lucruri, a văzut și apelurile sindicatelor (…) din păcate am văzut un nou episod al nepăsării și disprețului prezidențiale. Partidul domnului Iohannis are o problemă cu bugetarii, îi jignesc și îi amenință că or să le taie veniturile, însă președintele le-a dus la alt nivel.
  • Când nu taie salariile, dreapta și Iohannis le blochează, așa cum au încercat să blocheze și activitatea Rovanei Plumb în calitate de comisar european.
  • Iohannis fie a ales să intre în jocul domnului Tăriceanu, cel căruia nu i-a rămas decât să ne trimită scrisori și să își vorbească de rău colegii de partid.
  • Am văzut o alianță de conjunctură între Iohannis și Tăriceanu, alianța ipocriziei. În campanie, acești oameni se transformă, din disperare și pentru a face rău României.
  • Nu-mi este teamă să mergem în Parlament, mai ales că am arătat că avem majoritate în Senat. Nu fugim de responsabilitate și nu vom da înapoi. Aceste speculații sunt ridicole dar sunt ultimul resort la care apelează cei care nu vor România normală, ci România blocată.
  • Oamenii vor face diferența între cei care își apără țara, buni români, și cei care preferă să acționeze în interes propriu, chiar dacă acest lucru face rău.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri