Alexandru Cumpănașu, unchiul Alexandrei Măceșanu, revine cu noi dezvăluiri în cazul Caracal. Candidatul la prezidențiale spune că, în urma unor investigații, a intrat în posesia unor informații conform cărora Gheorghe Dincă ar fi avut o prezență cel puțin dubioasă în Italia și că individul ar fi încercat să se infiltreze în rețele albaneze care se ocupau cu traficul de carne vie și că ar fi avut chiar și un rol în cadrul uneia dintre aceste rețele.

Alexandru Cumpănașu susține că Dincă a fost în apropierea unor rețele albaneze

Într-un mesaj postat pe contul său de Facebook, Alex Cumpănașu spune că există martori care l-au observat pe Gheorghe Dincă în apropierea unor rețele albaneze din orașul italian Bari.  “DIN INVESTIGAȚIA NOASTRĂ REIESE că prezența lui DINCĂ, în anul 2003 în Bari, capitala provinciei Puglia, este una deosebit de controversată. Asta mai ales după ce românii din Bari au urmărit atent dezbaterile televizate din țară pe acest subiect.

Interesant este că Dincă a fost RECUNOSCUT de cei care stau în localitate de aproape 20 de ani. Informații certe, îl plasează pe Dincă în perimetrele aflate în controlul rețelei ALBANEZE. După spusele unor martori, acesta a fost văzut în compania unor apropiați ai rețelei albaneze, pe terase și cafenele din Piazza Giuseppe Massari, din Via Piccini și chiar de pe Corso Antonio de Tullio”, scrie Alexandru Cumpănașu.

137 Vizualizări

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

8 + 4 =