O adolescentă de 14 ani a fost dată dispărută într-o localitate din județul Dolj. Ana Maria Emilia Mandoiu a plecat de la domiciliu în cursul zilei de duminică, 22 septembrie, dar nu a mai revenit. Polițiștii din localitate o caută de câteva ore bune.

O fată de 14 ani din Dolj a fost dată dispărută duminică, 22 septembrie

Încă o fată a fost declarată dispărută. Este vorba de o adolescentă de 14 ani dintr-o localitate doljeană. O femeie din Bistreț, mama copilei, a reclamat dispariția fetei de 14 ani pe nume Ana Maria Emilia Mandoiu după ce aceasta a dispărut în cursul zilei de duminică, 22 septembrie, dar nu a mai revenit la reședință.

Polițiștii din cadrul Secţiei 8 Poliţie Rurală Rast a județului Dolj au constituit mai multe echipe de căutare. Fata de 14 ani purta la momentul dispariției un tricou alb, o pereche de pantaloni negrii și încălțăminte sport gri cu roz. Adolescenta are 170 de centimetri înălțime, constituție atletică, ochii verzi și păr șaten.

Adolescenta de 14 ani din Dolj este căutată de polițiști

Și la nivelul Poliţiei municipiului Băilești au fost constituite mai multe echipe de căutare care la ora actuală desfășoară activități pentru găsirea fetei de 14 ani din comuna Bistreț. Persoanele care pot oferi informații despre dispariția acestei fete sunt rugați să apeleze numărul de urgență 112 sau să meargă în cea mai apropiată unitate de poliţie, au precizat reprezentanţii ISU Dolj. Foto Fanatik

96 Vizualizări

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

1 + 1 =