Deputatul Ioan Dîrzu a fost reales ca presedinte al organizatie judetene a PSD Alba, sambata, in cadrul conferintei judetene, in prezenta presedintelui partidului, premierul Viorica Dancila.

„Astazi am avut conferinta de alegeri in organizatia PSD Alba, o conferinta in care s-a facut bilantul tuturor activitatilor desfasurate de organizatia PSD Alba si, in acelasi timp, s-a creionat programul de activitate pentru perioada urmatoare. Ca prima prioritate o avem pe aceea a castigarii alegerilor prezidentiale si, bineinteles, alegerile locale si alegerile parlamentare de anul viitor.

A fost reales domnul presedinte Dirzu Ioan si echipa care va conduce organizatia in perioada urmatoare, o echipa unita, o echipa cu experienta, o echipa care si-a propus si am convingerea ca va reusi sa obtina un rezultat foarte bun la Alba”, a precizat Viorica Dancila.

Presedintele PSD a adaugat faptul ca are incredere in colegii de partid din Alba si ca e foarte increzatoare ca targetul organizatiei judetene va fi realizat.

De profesie medic veterinar, Ioan Dîrzu este presedinte al PSD Alba din 2009, el fiind totodata deputat la al doilea mandat.

In 2018, Dîrzu l-a dat afara din partid pe Gheorghe Damian, primarul comunei Ciugud. Comuna Ciugus a reusit sa aduca cele mai multe fonduri europene, fiind un exemplu de dezvoltare locala.

„Consider ca am fost dat afara pentru ca am incercat si am dovedit ca sunt guvernat de cateva principii: onoare, cinste, corectitudine si curaj. Am incercat sa impun in PSD un cod al onoarei. N-am reusit. Motivul excluderii mele a fost frica de concurenta, din cate am inteles”, spunea Damian in 2018.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here