KFC a cheltuit 8 milioane de lire sterline în liniile de producție din Marea Britanie pentru un proiect prin care gigantul fast-food își propunea să introducă în meniu mâncare sănătoasă, cu puține calorii și neprăjită, cum ar fi mere coapte sau piept de pui gătit pe grătar, scrie Daily Mail.

Nu a trecut mult timp până când șefii companiei au decis să închidă linia cu mâncare sănătoasă și să își asume pierderea investiției pentru că vânzările erau catastrofale: ”Nimeni nu cumpăra produsele neprăjite”, a declarat Jenny Packwood, șeful francizei KFC din Marea Britanie și Irlanda.

Investiția de 8 milioane de lire a constat în achiziția cuptoarelor și a adaptării infrastructurii de gătit, astfel încât KFC să poată prepara și livra produse care să nu fie prăjite și să conțină cât mai puține calorii.

Fanii fast-food-ului nu au apreciat însă inițiativa acestuia și nu s-au înghesuit să comande merele coapte și carnea gătită la grătar.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

2 + 2 =