Lia Olguta Vasilescu, vicepresedinte al PSD, publica un atac extrem de violent si de murdar la adresa deputatului PNL Ionut Stroe, pe care il catalogheaza drept „rama”.

Vasilescu il acuza pe Stroe, lider al PNL Dolj, ca a promovat un text impotriva ei pe Facebook.

„Unei rame… Un individ marunt cu pretentii mari a platit impotriva mea un text pe facebook ca sa ii arate lui Johannis cum ii ia el ‘barbateste’ apararea. Chiar si platita, sponsorizarea nu trece de vreo douazeci de distribuiri, iar textele lui, desi se viseaza ministru, nu trec de mai mult de 20 de like-uri de obicei. Bineinteles, comentariile la postare duc la presupuse momente bahice in ceea ce ma priveste. Ca sa ne intelegem, STIU ca omul, care se vedea primar la Craiova acum cativa ani, platea postaci care sa scrie ca din cauza mea s-a inchis spitalul de Urgenta, fiindca as fi ajuns acolo in coma alcoolica.

Orice om zdravan la cap intelege ca daca s-ar fi intamplat asta as fi fost pe toate televiziunile nationale, ar fi aflat toate cadrele medicale din spital care sunt vreo cateva sute si nu doar zvonacii lui platiti de la partid. Stiam asta si cand partidul lui a intrat in opozitie si a venit sa ma roage sa ii pastrez nevasta, pe care o facuse directoare, in functie. I-am zis ca noi nu am venit chititi sa dam afara angajati sau directori, asa cum a facut Boc intr-o noapte”, a scris Lia Olguta Vasilescu.

Mai apoi, Vasilescu sustine ca Stroe i-a cerut sa-i dea afara sotia dintr-o institutie publica pentru ca „i-a pus coarne”.

„Mai recent, mi-a transmis printr-o cunostinta, eu ministru fiind si femeia oarecum in subordinea mea, ca ma roaga sa o destitui din functie, de data asta. Nu va inchipuiti ca, intre timp, aflase ca nu e bine sa umpli sectorul bugetar cu neveste si isi schimbase principiile. Nu! O gasise pe doamna cu un oarecare amic de familie in ipostaze de nediscutat in public. Si imi transmitea ca mai bine mor copiii de foame decat sa ramana fosta consoarta pe functie. I-am transmis, la randul meu, ca rolul meu nu e sa sanctionez nevestele care pun coarne si ca, daca isi vede de slujba ei, nu am nimic cu ea”, a sustinut Vasilescu.

„Acum revine rama cu invectivele, ‘imbarbatat’ de procentele electorale si ma trage la raspundere pentru ce as fi facut sau nu prin Craiova. Am un singur mesaj pentru tine, rama: nici tu nici colegii tai de partid nu puteti arata, in judetul Dolj si in Craiova, macar o lacra de gard varuita de voi in ultimii 30 de ani! Nu mai vorbesc ca ati avut doi ministri la Transporturi, din judet, plus seful de partid, care nu au facut un centimetru patrat de asfalt! Ramane cum am stabilit: ai fost si ai ramas o rama!”, incheie Vasilescu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.