Caută
Close this search box.

Parchetul General s-a autosesizat în cazul falsului inginer Dănuţ Caraşol, fost director general Transelectrica

dănuţ caraşol

Parchetul General s-a autosesizat în cazul directorului de la Transelectrica, Dănuţ Caraşol, care și-a falsificat diploma de inginer.

Președintele Transelectrica, Marius Dănuț Carașol, a fost revocat în această dimineață atât din funcția de președinte al companiei, cât și din poziția de membru al directoratului Transelectrica.

Decizia a fost luată de către Consiliul de Supraveghere al companiei. Forul de conducere s-a reunit joi dimineață.

Vă reamintim, Comisarul.ro a dezvăluit încă de luni că acest dobitoc din Teleorman, pus probabil în funcție la ordinul lui Dragnea, are o diplomă falsă de inginer: Mafia PSD/Aceasta este diploma falsă de inginer a directorului general al Transelectrica!

Compania Nationala de Transport al Energiei Electrice Transelectrica S.A. este operatorul național de transport de energie electrică din România. Compania a fost înființată în iulie 2000 prin reorganizarea CONEL, având ca obiect de activitate transportul energiei electrice, operator de sistem și dispecer. Pe 29 august 2006 Ministerul Economiei și Comerțului a listat la Bursa de Valori București 10% din acțiunile companiei.

Transelectrica este deținută în proporție de 58,69% de Ministerul Economiei și Comerțului, 13,5% de Fondul Proprietatea, iar 27,81% din acțiuni sunt tranzacționate la Bursa de Valori București și deținute de alți acționari.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri