Caută
Close this search box.

Părinţii Alexandrei Măceşanu au refuzat să predea autorităţilor buletinul fiicei

Părinţii Alexandrei Măceşanu au refuzat să predea cartea de identitate a acesteia, motivând că solicită să consulte concluziile raportului de expertiză genetică privind oasele găsite în cenuşa din butoiul metalic de la domiciliul lui Gheorghe Dincă, inculpat în cazul de la Caracal, a informat, marţi seară, DIICOT.

„În cursul zilei de luni, procurorii DIICOT – Structura centrală au dispus, prin ordonanţă, predarea de către familia victimei M.A.M. a cărţii de identitate aparţinând minorei, în acest sens fiind delegaţi ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Craiova”, se precizează într-un comunicat al DIICOT transmis Agerpres.

Potrivit sursei citate, procurorii – împreună cu un reprezentant al Agenţiei Naţionale Împotriva Traficului de Persoane, Centrul Zonal Craiova – s-au deplasat la domiciliul părinţilor victimei minore, au adus la cunoştinţa acestora ordonanţa dispusă în cauză, precum şi concluziile raportului de expertiză genetică.

„Familia victimei a refuzat să predea cartea de identitate aparţinând victimei minore, motivând faptul că solicită să consulte conţinutul concluziilor respectivului raport”, menţionează DIICOT.

În acest sens, arată instituţia, s-a încheiat un proces-verbal în care a fost consemnată poziţia părinţilor, iar în urma consultării ofiţerilor de poliţie judiciară cu procurorii de caz, s-a dispus citarea părinţilor victimei minore la sediul DIICOT – Structura centrală pentru a li se pune la dispoziţie concluziile documentului.

Citaţia a fost emisă, părinţii victimei minore luând la cunoştinţă şi semnând în nume personal.

DIICOT a informat luni, citând raportul de expertiză medico-legală de la Institutul „Mina Minovici”, că fragmentele osoase găsite în cenuşa din butoiul metalic de la domiciliul lui Gheorghe Dincă, inculpat în cazul de la Caracal, conţin ADN-ul Alexandrei Măceşanu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri