Caută
Close this search box.

Soția lui Mihai Constantinescu a infirmat vestea morții artistului

Update Soția lui Mihai Constantinescu a infirmat vestea morții.

”Mihai Constantinescu a murit la Spitalul de Urgență Floreasca”, unde se afla în comă din luna mai, a fost vestea care a îngrozit România.

Artistul de 73 de ani se lupăa de foarte mult timp cu probleme la inimă. De altfel, în luna martie a ajuns la spital acuzând probleme de respirația și având tensiune oscilantă. Cântărețul a suferit două intervenții chirurgicale la inimă în ultimii zece ani, diagnosticul său fiind de stenoză aortică strânsă, cardiopatie valvulară, hipertensiune pulmonară medie și insuficiențe respiratorii. În 2017 artistul a suferit o intervenție pe cord, iar în 2007 i-au fost montate valve biologice. potrivit spynews.ro

Mihai Constantinescu s-a născut pe data de 4 ianuarie 1946, în București. A absolvit Institutul de Educație Fizică și Sport din București în anul 1973. În anul 1972, termină Școala Populară de Artă, clasa Florica Orăscu. Mihai Constantinescu face parte din corul de copii al Radiodifuziunii, iar în anul 1964 intră în grupul Mondial. În această perioadă încep să-i apară primele piese.

Titus Munteanu l-a remarcat chiar pe vremea când se afla la clasa Foricăi Orăscu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri