Caută
Close this search box.

Viorica Dăncilă ia apărarea Rovanei Plumb: Are susținerea mea necondiționată

rovana plumb

Viorica Dăncilă a scris, într-o postare pe Facebook, că respingerea Rovanei Plumb pentru funcţia de comisar european pe transporturi, în Comisia JURI a Parlamentului European, nu o face să aibă mai puţină încredere în ea și declară că o susține necondiționat.

”Tot ceea ce s-a întâmplat în ultimele zile – atât la votul din Parlamentul European, dar mai ales reacţiile celor din ţară – nu mă face să am mai puţină încredere sau apreciere pentru Rovana Plumb, dimpotrivă. Rovana are, în continuare, susţinerea mea necondiţionată.

O cunosc de mulţi ani, am muncit împreună, ştiu măsura profesionalismului Rovanei şi a bunei-credinţe cu care şi-a făcut mereu treaba. Ştiu că ar exercita acest mandat de comisar european în bune condiţii şi am certitudinea că, pentru Rovana Plumb, spre deosebire de alţii, ar prima întotdeauna interesele şi politicile europene care contribuie la consolidarea proiectului european, aşa cum guvernul nostru acţionează. De aceea sper ca răspunsul comisiei JURI să fie unul pozitiv, în acord cu propunerea făcută de România şi susţinută de preşedintele Comisiei Europene”, este mesajul postat de premier pe Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri