A fost alertă pe aeroportul din Iaşi. Un avion cu două sute de pasageri, care venea din Munchen, a efectuat o aterizare forțată, din cauza unei defecţiuni tehnice. 

Comandantul aeronavei a anunţat turnul de control că nu poate ateriza din cauză că nu se deblochează roţile din faţă ale avionului. Imediat, la faţa locului au fost trimise zeci de echipaje de pompieri, ambulanţă şi SMURD.

În timp ce la sol avea loc o mobilizare uriaşă pentru a evita o tragedie de proporţii, aeronava plină cu peste 200 de pasageri se învârtea în aer deasupra oraşului.

După o încercare eşuată de a ateriza, pasagerii au fost informaţi de un posibil obstacol pe pistă.

Printre pasageri a fost şi preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, care a observat ceva în neregulă pe o aplicaţie de pe internet care monitorizează zborurile din întreaga lume.

În tot acest timp, în aeroport, rudele aşteptau cu sufletul la gură ca avionul să aterizeze în siguranţă. După 15 minute de tensiune, vestea bună a venit.

Din fericire, niciun pasager nu a avut de suferit. Preventiv la faţa locului au intervenit 10 autospeciale de pompieri şi o autospecială cu scară, 8 echipaje SMURD, 6 de ambulanţă.

308 Vizualizări

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

2 + 2 =