Omul de afaceri Cornel Tăbăcaru a fost numit consilier de campanie al liderului PSD Viorica Dancila, anunta Antena 3. Tăbăcaru are afaceri in Costa Rica, una dintre acestea fiind un club frecventat de prostituate.

Afaceristul s-a remarcat, în perioada arestării Elenei Udrea în statul centramerican, prin faptul că i-a apărat acesteia cauza.

Intr-un interviu acrodat Sorinei Matei la postul B1 TV, in octombrie 2018, Tabacaru a dat mai multe detalii despre afacerile sale din Costa Rica. El a recunoscut ca permite practicarea prostitutiei in cluburile sale, prostituatele fiind denumite „asistente sociale”.

Tăbăcaru: Sincer si serios va raspund. De exemplu, la noi in tara, in Constitutie spune asa: Prostitutia nu este ilegala. Dar nu spune ca-i legala, ca avem Biserica Catolica in spate. Dar spunem prostitutia nu este ilegala. La unul din cluburile mele care le-am vandut, care s-a numit Cocal, Cornel-Catinca-Alina. Veneau si fetite si era perfect legal. Numai ca nu l-am mai tinut pentru ca…

Matei: Ati avut club de prostitutie?

Tăbăcaru: Poftim?

Matei: Ati avut club in Costa Rica, in San Jose?

Tăbăcaru: Nu in San Jose, in Jaco, n-am eu fata de capitala, eu-s baiat mai de la ocean, asa, de la Pacific.

Matei: A, si prostitutia e legala in Costa Rica

Tabacaru: Nu este ilegala!

Matei: Ce nu e ilegal, e legal!

Tabacaru: Nu e ilegala. N-am ce sa va fac! Hai sa va spun. Eu, impreuna cu 2 parteneri avem cea mai inalta cladire din Costa Rica, e o cladire de lux rau. Ei, anul trecut s-a raportat ca intr-un an de zile au intrat in buildingul nostru 2600 de asistente sociale. Asa se numesc fetitele la noi de prin Nicaragua, de prin China, de prin nu stiu ce, care lasa buletinul la poarta, vin acolo dorm dragute la perete si dimineata parasesc cladirea dupa ordinul nostru, al celor 3, pana-n ora 7 ca sa nu coboare copiii la plaja. Si n-au voie sa intre in building inainte de ora 11 seara.

Matei: Si ce fac asistentele astea sociale?

Tabacaru: Dorm la perete, doar v-am zis! Asa a zis Mesterul Manole ca femeia trebuie sa doarma la perete.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.