Caută
Close this search box.

Cum a reacţionat Liviu Alexa, şeful PSD Cluj, la anunţul Cristinei Burciu, că va vota Cabinetul Orban

liviu alexa

Liviu Alexa, din fruntea PSD Cluj, a pus un angajat să-i ia un interviu, după ce deputata Cristina Burciu a anunțat că votează guvernul PNL.

Ziar de Cluj a stat de vorbă cu Liviu Alexa despre trădătorii zilei: „PNL i-a oferit Cristinei Burciu 200 000 de euro pentru votul de luni! Va fi exclusă! Va fi exclus şi proxenetul său politic, Cristian Matei, primarul Turzii!”.

PSD Cluj reacționează dur astfel, după ce Cristina Burciu, deputat PSD de Cluj, a decis să trădeze și să voteze guvernul Orban. Liviu Alexa, președintele PSD Cluj, a oferit un interviu, în care a vorbit fără perdea despre această situație. Mai mult, Alexa l-a arătat cu degetul pe Cristian Matei, primarul din Turda.

Reporter: Ce credeți că a determinat decizia doamnei deputat Cristina Burci, deputat PSD care a anunțat astăzi că va vota pentru guvernul Orban, împotrivindu-se deciziei Comitetului Executiv Național?

Liviu Alexa: Cristina Burciu este o amibă politică, care nu are capacitatea de a lua decizii politice de capul ei, ea fiind o mătușică de 50 de ani urcată de la curul vacii spre deputăție.

Proxenetul său politic, primarul Cristian Matei e adevăratul creier al acestei decizii. Căci Cristina Burciu în trei ani de parlamentarism nu a produs nimic concret pentru clujeni, ba din contră, a consumat salarii de 6000 de euro lunar de la Camera Deputaților, dormind în papuci.

Noi știam de Cristina Burciu că a avut contacte cu liberalii acum două săptămâni și am așteptat pe bune să aibă loc această trădare fără să fiu eu nevoit să le arăt cetățenilor care au ales-o, cât de putredă e ea.

PNL i-a oferit 200 000 de euro lui Burciu ca să trădeze. Sunt jurnalist de investigaţii, am informaţii certe, chiar ea mi-a recunoscut la acea vreme că s-a văzut cu Raluca Ţurcan şi Ludovic Orban în biroul senatorului Sorin Bota, alt gunoi trădător.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri