Caută
Close this search box.

Cum vrea să fie sigură Viorica Dăncilă că nu o trădează baronii

viorica dăncilă

Premierul Viorica Dăncilă a anuntat ca vineri va avea loc rectificarea bugetara si a reluat afirmatiile conform carora motiunea de cenzura nu va trece.

Sedinta de Guvern anuntata de premier ar urma sa aiba loc la o zi dupa dezbaterea motiunii de cenzura, in urma careia opozitia da ca certa caderea Guvernului.

„Rectificarea bugetara va avea loc vineri. Vineri vom avea sedinta de Guvern, vom avea rectificarea bugetara si mai multe acte normative atat de asteptate in intreaga tara”, a afirmat prim-ministrul.

Viorica Dăncilă a declarat din nou ca motiunea de cenzura, care urmeaza sa fie dezbatuta si votata joi in Parlament, nu va trece. Premierul a criticat atitudinea presedintelui Klaus Iohannis, care isi doreste ca guvernul sa cada.

„Ceea ce este foarte periculos este faptul ca presedintele Romaniei, care trebuie sa fie presedintele tuturor, este cel care cere efectiv ca acest Guvern sa cada, Este tocmai ceea ce nu trebuie sa faca un presedinte. Cred ca trebuie sa iesim din aceasta logica a campaniei electorale si sa ne indeplinim fiecare obligatiile constitutionale”, a precizat Dancila.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri