Caută
Close this search box.

Cumpănaşu: Mafia italiană vrea să mă arunce în aer. Clanurile din România mi-ar trage un glonţ în cap

Cumpănaşu

Alexandru Cumpănaşu a declarat, luni, la Sinteza zilei” de la Antena 3 ca sunt informatii ca mafia din Italia ar dori sa il arunce in aer.

Cumpănaşu a sustinut ca s-a intalnit cu seful parchetului antimafia din Italia, caruia i-a dezvaluit pe parcursul mai multor ore detalii despre clanurile de infractori care opereaza in aceasta tara. El a sustinut ca sut si magistyrari italieni implicati in traficul de carne vie.

Intrebat de Razvan Dumitrescu daca nu-i este teama ca „cineva va apasa pe un buton si va sari in aer” avand in vedere modul in care opreaza mafia italiana, Cumpanasu a spus ca exista astfel de amenintari.

El a sustinut ca unul dintre cele mai puternice clanuri din Italia i-a pus gand rau, insa nu poate sa spuna despre cine este vorba intrucat i-au interzis procurorii italieni.

Cumpănaşu a mai sustinut ca a facut un miting intr-o piata din Roma la care ar fi participat cateva sute de romani (in realitate au fist cateva zeci) unde a fost pazit de trupe speciale ale serviciilor italiene.

„M-am simtit mai in siguranta in Italia decat in Romania. Aici s-ar bucura daca mi-ar trage un glont in cap”, a mai sustinut Cumpănaşu.

Mihai Gadea si Razvan Dumitrescu, foarte vehementi de obicei cu lideri ai Opozitiei, au ascultat cuminti delirul lui Cumpănaşu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri