Caută
Close this search box.

Doi tineri, ÎNJUNGHIAŢI în sala de cinema. Unul dintre ei este actor

Cu puţin timp înainte de finalul thrillerului românesc „Pisica verde”, care rula la Cinema City din Shopping City Timişoara, a avut loc un schimb de replici între un bărbat, în vârstă de 36 de ani, care făcea gălăgie şi mai mulţi spectatori, care îi cereau acestuia să facă linişte.

Enervat, individul s-a năpustit în primă fază cu pumnii pe spectatori, iar apoi a scos un cuţit de dimensiuni mici, cu care a început să-i lovească pe cei din jur.

Doi tineri, în vârstă de 19 şi 23 de ani, au suferit mai multe tăieturi la nivelul braţelor, potrivit adevarul.ro. La faţa locului a ajuns un echipaj SMURD, care le-a oferit îngrijiri medicale.

Cei doi tineri înjunghiaţi la film au fost duşi la Spitalul Judeţean din Timişoara, ambii având numeroase tăieturi la nivelul braţelor şi picioarelor.

Unul dintre cei tăiaţi este actorul Raul Andrici, care joacă în filmul „Pisica verde” rolul unui criminal.

Raul Andrici este absolvent al Liceului de Arte „Ion Vidu” (câştigător în acest an al unui premiu la Olimpiada Naţională de Arta Actorului) şi colaborator al Teatrului Naţional din Timişoara. Andrici a fost tăiat la braţ şi la picior.

FOTO: imdb.com

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri