Caută
Close this search box.

Excentricul Volodimir Zelenski, preşedintele Ucrainei, a doborât recordul acolo unde nu te aştepţi

volodimir zelenski

Volodimir Zelenski, fost actor de comedie, ales în luna aprilie în funcţia de preşedinte al Ucrainei, a înregistrat un record destul de greu de egalat. Mai există încă un record asemănător, dar nu exact la fel, în Formula 1.

Anume, la Grand Prix-ul de la Abu Dhabi, un competitor, pilotul Lewis Hamilton, a primit o întrebare care este considerată cea mai lungă din istorie şi pentru a cărei expunere cel care a pus-o a ţinut un adevărat expozeu, ce a ţinut un minut.

Zelenski a doborât orice limită. Recordul său seamănă cu cele pe care le stabilea fostul preşedinte venezuelean Hugo Chavez, care avea propria lui emisiune de televiziune, în care discuta cu poporul şi care dura foarte, foarte mult.

Volodimir Zelenski a ţinut o conferinţă de presă care a durat mai mult de nouă ore, cea mai lungă din istorie, potrivit Agenţiei naţionale ucrainene de înregistrări în domeniu, relatează AFP.

La aproape opt ore de la începerea conferinţei de presă, desfăşurată într-o sală, în centrul Kievului, un reprezentant al agenţiei a anunţat recordul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri