Caută
Close this search box.

Lia Olguţa Vasilescu, ieşire vulgară la adresa preşedintelui Klaus Iohannis

olguţa vasilescu

Fostul ministru al Muncii, Lia Olguța Vasilescu, a făcut o nouă declarație deplasată, de data aceasta la adresa lui Klaus Iohannis, despre care a spus că ”a vrut neapărat să arate cine-i șeful bivolilor și bivolițelor”.

Declarația deputatului PSD vine la scurtă vreme după ce aceasta i-a transmis lui Victor Ponta să se uite în frigider, în contextul în care liderul PRO România spusese că are telefonul plin de mesaje de la social-democrați, după căderea moțiunii de cenzură.

De data aceasta, Olguța Vasilescu a spus că bivolii și bivolițele trebuie să suporte rigorile prezidențiale, făcând referire la faptul că Iohannis a trimis Parlamentului pentru reexaminare Legea privind aprobarea Programului de susţinere a activităţii de reproducţie în sectorul de creştere a bubalinelor, motivând că unele prevederi sunt neclare şi lipsite de predictibilitate:

”Iohannis a ajuns să se războiască si cu bubalinele! După tomate și porci, a venit rândul bivolilor și bivolițelor să suporte rigorile prezidențiale. Iohannis a vrut neapărat să arate cine-i șeful bivolilor și bivolițelor și, pentru că nu-i era prea clar ce și cum se întâmplă, a blocat sprijinul pentru reproducerea acestora (…) În loc să țină cu românii și bubalinele autohtone, Iohannis moare de grija Europei și a Bruxelles-ului”, a scris Olguța Vasilescu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri