Caută
Close this search box.

PMP anunță că VOTEAZĂ guvernul Orban, dar cu anumite condiţii

Președintele PMP, Eugen Tomac, a anunțat că parlamentarii partidului vor vota în Parlament guvernul premierului desemnat Ludovic Orban. A anunțat însă că pune și unele condiții.

Printre acestea sunt și atenție sporită pentru programele de infrastructură, reducerea numărului de parlamentari la 300, reforma în sănătate și prevenția în administrația publică pentru combaterea corupției, prin publicarea contractelor încheiate, astfel încât să se asigure transparența.

„În interesul României este să relansăm relațiile cu Republica Moldova. Sperăm ca PNL să meargă înainte cu proiectul de eliminare a pensiilor speciale”, a declarat Tomac.

„Ținând cont de situația în care se află țara, de multiplele probleme cu care se confruntă societatea românească și de convingerea cu care am votat moțiunea de cenzură pentru a demite Guvernul Dăncilă vreau să fac următoarele precizări:

Toți parlamentarii PMP vor vota pentru învestirea Guvernului Orban în anumite condiții”, a spus Eugen Tomac, citat de Digi24.

„În primul rând, cerem premierului desemnat și PNL să acorde o atenție sporită proiectelor mari de infrastructură, că vorbim de autostrada Târgu-Mureș Iași, că vorbim de autostrada Nordului, că vorbim de autostrada Ploiești-Brașov sau Sibiu-Pitești. Sunt proiecte mari de infrastructură care au fost blocate în ultimii ani de nesătuiii din PSD.

De asemenea, vom condiționa votul nostru de solicitarea ca viitorul cabinet să pregătească și relația cu Comisia Europeană, dar și cu resurse de la bugetul de stat, un amplu proiect de extindere a rețelei de gaze către cetățeni”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri