Caută
Close this search box.

Procurorii DIICOT au descins la TAROM

TAROM ajunge din nou în atenţia procurorilor. De data aceasta anchetatorii DIICOT ridică documente necesare într-o investigaţie deschisă din vară, transmite Realitatea TV.

Descinderile vin în plin scandal declanșat de acuzațiile fostei directoare Mădălina Mezei, care a spus că ministrul Răzvan Cuc i-a cerut să țină la sol avioanele companiei în ziua moțiunii de cenzură.

Ulterior, Mădălina Mezei a fost chemată la DNA, pentru a da declarații în calitate de martor într-un dosar deschis de procurorii anticorupție pe această temă.

Premierul demis Viorica Dăncilă a dispus trimiterea Corpului de control al prim-ministrului la Ministerul Transporturilor şi la Compania Naţională de Transporturi Aeriene Române TAROM SA, „în scopul clarificării aspectelor manageriale semnalate de mass-media”.

În acest scandal, ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, urmează să fie audiat de procurorii DNA, joi sau vineri, au transmis surse citate de Realitatea TV.

Răzvan Cuc va fi audiat în calitate de martor, cu atât mai mult cu cât ministrul demis al Transporturilor are calitate de deputat și beneficiază de imunitate parlamentară.

Răzvan Cuc urmează să dea explicații nu doar în scandalul TAROM, în care Cuc este acuzat fosta șefă a companiei că ar fi cerut ținerea la sol a aeronavelor în ziua moțiunii de cenzură, dar și în cel mai recent dosar legat de CFR SA.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri