Caută
Close this search box.

Pupila unui mahăr pesedist, care se combinase cu falsificatorul Caraşol, dată afară din directoratul Transelectrica

transelectrica

În ședința Consiliului de Supraveghere Transelectrica, condus de Mircea Coșea, Alina Elena Teodoru, membră a directoratului companiei, a fost destituită din funcție.

Alina Teodoru și-a băgat la înaintare prietena, care a contractat milioane de euro de la stat via PSD: plimbă pensionari, repară pentru Radet, vinde oțel la CNADNR, face publicitate pentru Transelectrica și RATB.

În locul lui Teodoru și al impostorului Marius Dănuț Carașol, dat pe mâna poliției după ce și-a falsificat diploma, au fost numiți doi profesioniști din Transelectrica.

Cei doi se numesc Dragoș Ivan, Directorul Dispeceratului Național al Transelectrica, și Luca Iacobici, Directorul Sucursalei Timișoara.

Şefii numiți de PSD pe criterii amoroase, cum e și nevasta primarului Daniel Florea, de la Sectorul 5, vor avea mult mai puțin spațiu de manevră în luarea de decizii păgubitoare.

Alina Elena Teodoru, pupila șefului cancelariei lui Dăncilă, Costin Mihalache și Andreea Florea au fost numite la conducerea Transelectrica fără a avea minime cunoștințe despre domeniu, conform Curentul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri