Caută
Close this search box.

Râmnicu Vâlcea redivivus. Echipa de pe Olt face din nou furori în Europa

Meciul SCM Râmnicu Vâlcea – Bietigheim a avut loc vineri, 4 octombrie, cu începere de la ora 18:30, în cadrul primei etape a grupei C a Ligii Campionilor la handbal feminin. Campioanele României mai sunt în grupă cu Buducnost Podgorica şi Brest Bretagne, două echipe foarte puternice. În următoarea fază pe grupe vor merge primele trei clasate, evident, cu zestrea de puncte acumulată între ele, deci Vâlcea trebuie neapărat să bată echipa germană şi la un scor cât mai concludent.

Aducând aminte de fabuloasa tradiție a Oltchimului – fosta multiplă câștigătoare de cupe europene -, actuala campioană a României, SCM Râmnicu Vâlcea, a revenit cu victorie în Liga Campionilor la handbal feminin. Campioana României a învins echipa germană Bietigheim, scor 34-27 (20-18). Cele mai bune marcatoare ale româncelor au fost Elghaoui 6 goluri, Fernandez 5 goluri și Liscevic cu 4 goluri. De la campioana Germaniei s-au evidențiat Malestein cu 7 goluri și Aardahl cu 4.

Următorul meci pentru SCM Râmnicu Vâlcea va avea loc pe 12 octombrie, în deplasare cu echipa franceză Brest Bretagne. Buducnost este a patra echipă din grupa C.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri