Rareş Bogdan a reacţionat dur după ce fostul ministru al Justiţiei, Tudorel Toader, a anunţat că îl va da în judecată.

„Autorul moral şi cel care a desăvârşit acţiunea de eliberare a peste 21.000 de infractori pe străzile României anunţă că m-a acţionat în judecată.

Sluga lui Dragnea, Nicolicea, Şerban, Iordache, Bacalbaşa şi Codrin are un tupeu de nedescris în continuare. Îi amintesc acestui individ mizerabil că şi din cauza lui, pe străzile României de astăzi se află 21.049 de infractori eliberaţi înainte de termen până în luna septembrie. Cu 3000 mai mulţi decât în iunie. Mai concret:

943 criminali, 110 pedofili, 634 violatori, 2.300 de tâlhari.

1.877 au fost încarceraţi din nou, fie pentru că au comis noi fapte grave, fie pentru că au fost condamnate în alte dosare.

507 dintre infractorii eliberaţi au comis noi fapte violente: 47 de omoruri,

357 tâlharii, 47 de violuri”, a scris Rareș Bogdan pe contul său de Facebook.

Reacţia lui Rareş Bogdan vine după ce Tudorel Toader a anunţat că îi dă în judecată pe el şi pe Cătălin Predoiu, care i-ar fi atribuit în mod fals existenţa legii recursului compensatoriu.

„Repetăm, în speranța de a se ințelege !

Legea privind recursul compensatoriu nu a fost inițiată în timp ce eram ministru al justiției. Proiectul de lege a fost modificat, în mod substanțial, de către parlamentari.

Sub semnătura mea, MJ a dat aviz negativ modificărilor parlamentare. Sub semnătura mea, Mj a susținut neconstituționalitatea proiectului de lege !
Am dat numeroase dezmințiri față de informațiile publice referitoare la contribuția mea și a MJ privind susținerea legii privind recursul compensatoriu.

În speranța clarificării acestei situații, în zilele următoare, voi acționa în instanța de judecată pe doi dintre susținătorii acestui neadevăr – Cătălin Predoiu și Rareș Bogdan !”, a anunţat Tudorel Toader pe Facebook.

188 Vizualizări

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

7 + 2 =