Caută
Close this search box.

Viorica Dăncilă l-a uitat pe Orlando Teodorovici – vicepremier, apoi a revenit cu o erată la propunerile către Klaus Iohannis

Viorica Dăncilă a trimis la Palatul Cotroceni, pentru aprobarea președintelui Iohannis, propunerile pentru noi miniștri interimari pentru mai multe ministere. Însă a uitat să trimită și propunerea pentru desemnarea lui Orlando Teodorovici, ministrul Finanțelor, ca vicepremier interimar.

A revenit după trei ore cu o erată, în care îi propune Președintelui să dispună emiterea decretului prezidențial și pentru ministrul Finanțelor.

Viorica Dăncilă trimisese o scrisoare președintelui Klaus Iohannis, în care îi solicita să numească interimari la mai multe ministere. Printre aceste propuneri, se număra cea a actualului ministru al Dezvoltării, Daniel Suciu, interimar la Ministerul Justiției.

Premierul solicita numirea lui Nicolae Hurduc ministru interimar al Educației, a lui Gabriel Leș ministru interimar al Internelor, dar și numirea unor interimari pe care Dăncilă i-a mai propus după ieșirea ALDE de la guvernare. Klaus Iohannis a refuzat să emită decretele de numire ale acestora.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri