Caută
Close this search box.

Atenţie, Contra! Dacă azi batem Suedia nu putem să aşteptăm un “meci de salon” cu Spania!

România va juca două meciuri decisive cu Suedia şi cu Spania pe 15, respectiv 18 noiembrie, iar tricolorii au nevoie de patru puncte, dar obligatoriu de o victorie cu 1-0 sau la două goluri diferenţă în duelul cu scandinavii. Dacă acest scenariu va fi îndeplinit de elevii lui Cosmin Contra, tricolorii vor mai avea nevoie de o remiză pe “Wanda Metropolitano” pentru a obţine calificarea la EURO 2020. Singurul impediment este acela că Spania are nevoie de două victorii în ultimele două meciuri.

Spania vrea să fie cap de serie la EURO 2020 şi are nevoie de două victorii

În prezent, Spania a obţinut calificarea la EURO 2020, la fel ca Belgia, Italia, Ucraina, Rusia şi Polonia, iar ibericii au nevoie de un punct în dubla cu Malta şi cu România pentru a-şi asigura primul loc. Cu toate acestea, selecţionata lui Robert Moreno mai are un obiectiv. Mai exact, spaniolii vor să fie cap de serie la tragerea la sorţi, iar pentru acest lucru au nevoie de un punctaj cât mai bun.

Un lucru este cert în acest moment. Spania va face parte din Grupa E, unde ar putea să ajungă şi Irlanda, în cazul în care va obţine calificarea la turneul final. Motivul este acela că UEFA a decis ca partidele din această grupă să se dispute pe “San Mames” din Bilbao şi pe “Aviva Stadium” din Dublin.

Selecţionerul Spaniei o ameninţă pe România: “Vrem două victorii”

Vineri, Robert Moreno a anunţat lotul Spaniei pentru dubla cu Malta şi cu România, iar cu această ocazie a făcut şi câteva declaraţii. Selecţionerul “Furiei Roja” a susţinut că vrea să obţină două victorii în ultimele etape din Grupa F a preliminariilor EURO 2020.

Totul despre meciul de azi

România are nevoie de victorie în meciul de azi cu Suedia pentru a îşi păstra speranţele de calificare la EURO 2020. România merge la în turneul final doar dacă învinge Suedia şi scoate un punct cu Spania în ultima partidă.

Naţionala de fotbal a României va întâlni echipa Suediei în această seară (ora 21:45), pe Arena Naţională din Bucureşti, în Grupa F a preliminariilor, într-un meci capital pentru calificarea la EURO 2020.

Învinşi cu 2-1 în Suedia, tricolorii au nevoie de un succes cu 1-0 sau la mai mult de un gol diferenţă pentru a rămâne în ecuaţia calificării. În cazul unui rezultat pozitiv, totul se va decide luni, pe Wanda Metropolitano, acolo unde o remiză cu Spania ar duce România la EURO 2020.

Suedezii au ajuns la Bucureşti direct din cantonament – s-au pregătit trei zile în Cipru. N-au ratat niciun campionat european de 20 de ani şi le e suficient un egal pe Arena Naţională.

Partida de vineri, de pe Arena Națională, se va disputa cu casa închisă, toate cele 50.000 de bilete fiind vândute, după cum a anunţat FRF.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri