Caută
Close this search box.

Banda Celor Cinci din PSD vrea să schimbe numele partidului, pentru imagine

marcel ciolacu

Liderii PSD, care vor să o schimbe pe Viorica Dăncilă, au discutat si despre schimbarea numelui partidului, din cauza conotatiilor negative pe care le naşte acesta în minţile alegătorilor.

Tabăra condusa de Marcel Ciolacu ia în calcul ca Mihai Fifor şi Eugen Teodorovici să fie excluşi din PSD. Cei doi nu sunt de acord sa faca un pas inapoi dupa esecul de la alegerile prezidentiale.

In biroul presedintelui Camerei Deputatilor, s-a stabilit care va fi noua conducere interimara a partidului, pana la organizarea unui congres: Marcel Ciolacu – presedinte interimar, Paul Stanescu – secretar general, presedinte executiv, cel mai probabil primarul general al Capitalei, Gabriela Firea.

Marcel Ciolacu a discutat la Parlament cu primarii de sectoare şi cu alți lideri PSD. În biroul șefului Camerei Deputaților au ajuns liderul PSD Vrancea, Marian Oprișan, Aladin Georgescu de la PSD Mehedinți, șeful organizației Tulcea, Horia Teodorescu, Paul Stănescu de la PSD Olt, Niculae Bădălau de la Giurgiu şi Claudiu Manda de la organizația PSD Dolj.

La discuții, a participat și europarlamentarul Dan Nica. Marcel Ciolacu ar urma să discute înainte de ședința CEx cu cel puțin 35 de șefi de organizații.

Surse PSD susțin că Viorica Dăncilă ar fi acceptat propunerea lui Marcel Ciolacu si ar urma sa isi depuna mandatul in sedinta CEX de astăzi.

Marcel Ciolacu a confirmat pe Facebook întâlnirea cu Dăncilă: ”Am discutat în această seară cu Viorica Dăncilă, despre întâlnirea pe care urmează să o am cu președinții de organizații pentru a discuta despre rezultatul obținut la aceste alegeri. Este firesc sa se întâmple acest lucru după orice scrutin. Vreau să spun cât ce poate de clar că această discuție a fost una calmă, așezată și productivă”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri