Primul număr al publicației electorale ”Pentru România” a fost tipărit de PSD într-un tiraj de 1,5 milioane de exemplare. În cele opt pagini, candidatul Viorica Dăncilă reia marota luptei sale cu șapte bărbați.

La finalul ziarului, câtorva dintre ei le aplică o „lovitură” umoristică, încercând să-i ridiculizeze într-o rubrică de bancuri. La horoscop, Săgetătorului Viorica i se transmite că ”Este anul tău, dar deja știi asta.”

”Ieri seară, în fața Palatului Cotroceni a oprit o mașină goală. Din ea a coborât Klaus Iohannis.

*

O doamnă se împiedică pe stradă și cade. Dan Barna, aflat în apropiere, o ajută să se ridice și o conduce apoi câțiva metri.

Cum aș putea să vă mulțumesc?, întreabă doamna la despărțire.

Votându-mă la prezidențiale, îi răspunde Barna.

Mă scuzați, dar atunci când am căzut m-am lovit la genunchi, nu la cap.

*

Klaus Iohannis îl cheamă la Cotroceni pe ministrul de Finanțe.

Să-mi scoți de unde știi 2 miliarde de Euro pentru modernizarea și asigurarea celor mai bune condiții de trai pușcăriașilor.

Dacă am avea banii ăștia, i-am da la Educație…

Păi tu crezi că după terminarea mandatului eu mă duc la școală?

*

Alexandru Cumpănașu așteaptă rezultatul votului împreună cu soția lui.

Uite, am 3 voturi.

Aha! Știam eu că ai o amantă!

*

Un prieten îl întreabă pe senatorul Mihai Goțiu:

Tu ce faci la serviciu?

Mă duc și încep să număr până la 17.

Și după?

La 17.00 se termină ziua de muncă și plec acasă!”

Acestea sunt bancurile din pagina 8 a ziarului PSD. În imediata apropiere, la Horoscop, Săgetătorilor, zodie din care face parte candidatul Viorica Dăncilă, li se transmite direct: ”Este anul tău, dar deja știi asta. Bucură-te, meriți din plin. Este momentul să începi să și ceri de la alții respectul pe care îl meriți. Trebuie doar puțin curaj și vei vedea că ceilalți se vor conforma repede.” Oare autorul o fi Orlando?

Nu lipsesc două rebusuri și primul episod dintr-o ”serie exclusivă din filele istoriei poporului nostru, redactate într-o manieră atractivă atât pentru cei mari, cât și pentru cei mici”. Episodul 1: ”Războaiele daco-romane”.

90 Vizualizări

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here