Caută
Close this search box.

De ce a plecat Andrei Șerban de la Columbia University: Corectitudinea politică a ajuns la nivel de boală în America VIDEO

Andrei Ștefan a afirmat că a fost profesor la Columbia University timp de 27 de ani și a plecat din cauza ”corectitudinii politice”.

Andrei Șerban a explicat, la emisiunea „Profesioniștii” a Eugeniei Vodă, că și-a dat demisia de la universitatea Columbia din Statele Unite după ce, într-o primă etapă, i s-a spus că urmează să fie angajat un nou profesor, „de preferință o femeie de culoare, care dacă este gay e foarte bine”, iar ulterior nu a fost de acord cu interpretarea unui candidat transsexual care a ales Monologul Julietei.

”Corectitudinea politică care a ajuns la un nivel de boală, de icter galben al Americii”, a mai spus Andrei Șerban.

Acesta a precizat că ar fi putut fi profesor la Columbia până la „100 de ani”: „Nu mă dădea nimeni afară pentru că aveam o statură de profesor emerit”, a spus cunoscutul om de cultură.

Însă „în epoca Trump, dreapta e foarte radicală, stânga e foarte radicală”, „Universitățile în America sunt de obicei de stânga” iar „Columbia e un fel de socialism care merge spre comunism, e o nouă formă de comunism”, a continuat Andrei Șerban.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri