Klaus Iohannis nu-i dă un răspuns invitației Vioricăi Dăncilă de a participa la dezbatere înaintea turului II.

Șeful statului a declarat, luni, că se va concentra pe întâlnirile cu alegătorii, acuzând PSD că încearcă „să atragă atenția prin tot felul de manevre”, scrie Hotnews.ro.

„Vedeți încearcă PSD să atragă atenția prin tot felul de manevre. Eu mă voi concentra pe întâlnirile cu alegătorii în campania”, a spus Iohannis, întrebat despre o dezbatere cu Dăncilă.

Luni, printr-o scrisoare, PSD a solicitat PNL organizarea, de comun acord, a cel puţin două dezbateri între Viorica Dăncilă şi Klaus Iohannis, înaintea turului al doilea al alegerilor prezidenţiale din 24 noiembrie.

Solicitarea este transmisă prin intermediul unei scrisori adresate şefului de campanie al liberalilor, Dan Motreanu, de către Lia Olguţa Vasilescu, coordonatorul campaniei electorale PSD.

Doamna Dăncilă a exprimat în mod public, în repetate rânduri, dorinţa de a avea dezbateri cu domnul Iohannis, însă solicitările dumneaei au rămas fără răspuns. Lipsa unei dezbateri între principalii candidaţi a reprezentat un viciu al procesului electoral şi o problemă de transparenţă în ceea ce priveşte programele acestora pentru mandatul de preşedinte al României. Sperăm că această situaţie nu se va repeta în turul al doilea. Datorăm cetăţenilor români o dezbatere deschisă şi cinstită despre proiectele pe care cei doi candidaţi le au pentru România. Prin urmare, vă înaintez prin prezenta scrisoare o solicitare de a organiza, de comun acord, cel puţin două dezbateri între doamna Dăncilă şi domnul Iohannis înaintea turului al doilea al alegerilor prezidenţiale din 24 noiembrie„, se arată în scrisoare.

Citește și: DE NECREZUT. Cornel Dinu, antrenor la Steaua!

48 Vizualizări

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

3 + 3 =