Caută
Close this search box.

Klaus Iohannis. „Rușine PSD! Eu nu vreau ca PSD să plece oricum. Să plece în cel mai democratic mod, după alegeri”

klaus Iohannis

Klaus Iohannis s-a dezlănţuit la adresa PSD cu aproape o săptămână înainte de primul tur al alegerilor prezidenţiale.

„Aceşti pesedişti arată o disperare urata.  Le e frică PSD-iștilor. Se agață cu disperare de fiecare zi, cât mai rămân la putere. O disperare urâtă. Acești PSD-iști se agață de putere, doar, doar, încă o zi în care mai pot da din banii românilor baronilor roșii. Să mai angajeze nişte neamuri, nişte incompetenţi. Rușine PSD! O să o încasați!”, a transmis Klaus Iohannis.

Preşedintele a explicat de ce tot vorbeşte de PSD. „Hai să vă explic de ce vorbesc atata de PSD, fiindca au guvernat cel mai mult din ultimii 30 de ani, de la Revolutie incoace. Daca vorbim de autostrazi, acelea promise si nefacute. Cine e vinovat? PSD. Dacă vorbim despre spitalele regionale, cine este vinovat? PSD.

„Vorbim despre o justitie asaltata, vorbim despre ce s-a facut, si de fiecare data aceste lucruri au fost gresit abordate de PSD. Acest PSD a construit o guvernare dezastruoasa. Este timpul sa plece. Este timpul sa plece pentru mai multa vreme. Doar asa vom putea noi sa reconstruim Romania. Eu nu vreau ca PSD sa plece oricum. Vreau sa plece in cel mai democratic mod. Vreau sa plece dupa alegeri”, a subliniat Iohannis.

Şeful statului a mai spus că motiunea care a trecut reprezinta expresia romanilor care au vrut sa scape de aceasta guvernare ratata si esuata.

La europarlamentare, românii au dovedit prin vot că România este o ţară europeană. Românii au dovedit prin vot la referendum că-şi doresc în România o justiţie dreaptă şi continuarea luptei anticorupţie.

Vă daţi seama că au început, din disperarea de a pierde puterea, au început să-şi bată joc de o categorie de români care merită respectul nostru. Îi bagă în disperare pe pensionari, venind cu o minciună gogonată cum că Guvernul lui Iohannis ar tăia pensiile. Vă daţi seama ce jalnici sunt. Să se joace cu nervii şi cu soarta pensionarilor când ei, de fapt, nu au fost în stare să construiască nimic durabil, nimic sustenabil. Este nevoie de un Guvern al Partidului Naţional Liberal. Garantăm cu adevărat pensionarilor un venit  decent în România”, a spus Klaus Iohannis la Piteşti.

„Vom reda demnitate sistemului de justitie, vom repune pe picioare o dezvoltare sustenabila a Romaniei. Vom face tot ce s-a promis la PSD, infrastructura Romaniei. Vom reface marile sisteme publice. Vom reseta Romania. Vom reda romanilor demnitatea lor”, a conchis Iohannis.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri