Caută
Close this search box.

Mihai Chirică, primarul din Iași: Nu va fi ușor în turul doi

Mihai Chirica

Primarul municipiului Iaşi, Mihai Chirica, a declarat duminică, după închiderea secţiilor de vot, pe pagina sa de socializare, că votul din această zi este un exerciţiu de democraţie care trebuie valorificat în viitor, informează Agerpres.

Edilul Chirica, care şi-a declarat în această campanie electorală susţinerea pentru Klaus Iohannis, a adăugat că este nevoie de un preşedinte care uneşte.

O zi frumoasă, o zi necesară pentru democraţia din România! Vreau să mulţumesc celor care aţi venit la vot, este un exerciţiu al democraţiei absolut necesar de care trebuie să profităm pentru viitorul nostru. Avem nevoie de un preşedinte care uneşte şi care ne reprezintă cu adevărat în Europa şi în lume. Nu va fi uşor în turul doi, dar câştigătorul din această seară a înţeles că rezultatul votului înseamnă să transmiţi echilibru şi încredere. Continuăm în turul doi şi dăm României şansa de a duce la bun sfârşit Revoluţia română sinceri, deschişi şi oneşti faţă de poporul român. Nu vârsta unui partid contează, ci calitatea celor care-l reprezintă„, este mesajul postat de primarul Mihai Chirica pe pagina sa de socializare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri