Caută
Close this search box.

Nicușor Dan nu mai vrea să facă parte din USR: Partidul i-ar putea susține candidatura pentru București doar ca independent

Nicuşor Dan

Update Liderii USR au aprobat, sâmbătă, regulamentul de desemnare a candidaților la locale, care permite candidaturile interne pentru alegerile locale pentru candidații independenți. Astfel, Nicușor Dan poate candida ca independent cu susținerea partidului la Primăria Capitalei.

Liderul USR, Dan Barna, a declarat că l-a invitat pe Nicuşor Dan în USR, dacă vrea să fie candidat al formaţiunii pentru alegerile locale, dar acesta a refuzat.

Dan Barna a mai spus că Nicușor Dan este candidatul cu șansele cele mai mari pentru a câștiga primăria Bucureștiului.

”L-am invitat, din nou, astăzi, pe Nicușor Dan să revină acolo unde îi este locul, în Uniunea Salvați România. Dincolo de sentimentalisme – e fondator al partidului, ținem la el – e vorba mai ales despre rațiuni pragmatice: trebuie să putem mobiliza toate resursele aflate la dispoziția noastră pentru a-l sprijini în efortul său de a ajunge la Primăria Capitalei”, a spus, sâmbătă, Dan Barna.

Dan Barna a mai spsu că USR va adopta un regulament prin care va putea susţine candidaţi independenţi în alegeri.

Vom adopta şi un regulament prin care USR va putea susţine candidaţi independenţi, tocmai pentru a rezolva şi a simplifica paşii procedurali necesari să ajungem la acele alegeri primare, pe care sper să le putem organiza împreună în cadrul alianţei USR – PLUS şi împreună cu eventuali alţi candidaţi din Bucureşti”, a declarat liderul USR.

Citește și: Un deținut de naționalitate română s-a sinucis într-o închisoare din Monaco

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri